Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad min træner tænker

Hej

jeg er blevet forelsket i min træners lillebror

som er 6 år ældre ind mig

og hvis vi nu kom sammen

så ved jeg ikke hvad min træner vil tænke om mig

og hvis han tænkte dårligt om mig

ville jeg ikke have så meget lyst til at komme til træning,

så håber i kan hjælpe mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Synes ikke du skal være kærester med en der er 6 år ældre en dig. Det er helt okay du er forelsket i ham og synes han er lækker og sød. Men jeg ville have det mærkeligt med hvis min lillesøster på 13 blev kærester med en på 19.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg er enig med drengen på 15. Der er ikke noget galt i, at man bliver forelsket i en der er ældre end en selv, men aldersforskellen mellem jer synes jeg simpelthen er for stor. Du skal passe på dig selv søde😊

  • Anne, Pige, 18 år

Hej jeg er enig med de andre
Der er helt okay og der er selvfølgelig ikke noget galt i at være forelsket i en som er 6 år ældre end en selv.. Men tror ikke det er en god idé at handle på det desværre:( For en på 18/19 er et helt andet sted i sit liv, de vil måske mere en du har lyst til og der kan hurtigt ske gnidninger imellem dig og ham eller hvis din familie får noget at vide. Men du kan ALTID tænke på ham og forestille dig at du nu var kærester med ham, det kan være helt rart i sig selv det syntes jeg iværtefald.
Håber det hjalp kh mig

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat