Brev

Ved ikke hvad jeg skal

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11.

Jeg forstår godt at det er hårdt når man er forelsket og personen ikke virker interesseret. Jeg vil give dig mit ærlige svar her:

Man kan ikke gøre for hvem man forelsker sig i og hvem man ikke gør nogle gange har personen de samme følelser og nogle gange ikke. Det handler ikke om at imponere på personen, forelskelse er en stor tilfældighed.

Jeg tror ikke at han har det på samme måde som du har det, det er ikke fordi du har gjort noget galt eller har opført dig forkert forelskelsen ramte ham bare ikke.

Jeg tror at det bedste vil være at du må acceptere at han ikke har det på samme måde og stoppe med at prøve. Du kan selvfølgelig godt
skrive med ham, men prøv istedet at blive mere venner.

Måske forelsker han sig i dig senere og så er det sådan det er. Et skridt ad gangen;).

  • Dbnd d, Dreng, 15 år

Det har jeg også oplevet.
Hvis du gerne vil lære ham bedre at kende, kan du jo måske spørge ham ind til hvad han går til i fritiden or something?

  • Amanda, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat