Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad jeg skal gøre.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hvis i er gode venner vil hun forstå det,

  • Anonymous, 12 år

Hej pige
Hvis du godt kan lide ham og han kan lide dig så er den bare ikke længere end at han er din. Selvom din veninde er så vild med ham er det dog han kan lide og ikke andre. Gode venner skal nogen gange bare respektere at hvis deres drømme kæreste kan lide en anden er det bare sådan det er. Du kunne enten sige det til din veninde eller sige til “drengen” at din veninde godt kan lide ham.
Håber du kan bruge det 😉

  • Anonymous, 11 år

Hvis både dig og din veninde er vilde med ham, og han ikke kan lide nogle af jer endnu – så skal ingen af jer prøve på noget!
Det virker dog som om, at du kan lide ham og omvendt. Hvis det er tilfældet, så synes jeg, at du skal konfrontere din veninde og bede hende lade være med at gøre de ting som hun gør, for det virker som om det går dig på.
Hvis hun er en rigtig veninde vil hun helt sikkert forstå dig – men giv hende tid til at komme over det, for hun er jo også vild med ham.

Jeg håber, at I finder ud af det alle tre.

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat