Brev

Ved ikke hvad jeg skal gøre

Jeg kan lide en på min skole,

men en af mine beste venner siger til mig en dag

at han har skrevet til hende at han kan lide hende

og nu er jeg meget tros og ked af det.

Det føles som om hele min verden går under.

Jeg tror aldrig jeg kommer til at kunne lide en anden.

Nu græder jeg nogle gange der hjemme

forud jeg føler jeg ikke er god nok.

Jeg føler mig dum og grim.

Jeg gør med det samme tøj som min ven

i håbet om at han måske ville kunne lide mig.😭

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det vigtigste er bare du er dig selv, også er du perfekt og om du dum eller grim er lige meget. Det handler om hvordan du er indeni, og om at du bare skal spørger ham når i er alene, det vigtigt du først lærer og kende ham fordi du kan ikke bare spørger med det samme. Men hvis du skal vide det tror jeg at de fleste drenge også gerne vil have en kæreste, men hvis det sker at han er ond mod dig, så lad vær med at date ham om han er pæn eller ej.

  • Forelsket69, Dreng, 12 år

Du er perfekt som du er har oplevet det samme og det gør ondt men du skal vide du kommer vidre og så kommer der en ny du kan lide måske bedre

Knus

  • Anonym, Dreng, 14 år

Synes du skal være dig selv. Du har nok hørt det før. Men hvis han nu kun vil være samme med dig fordi du ligner din veninde er det da lidt lige meget. Du vil måske ikke blive forelsket foreløbigt, men er sikker på at du vil, på et eller andet tidspunkt.

Det er vigtigt at du kender hans personlighed først og ikke kun synes om hans udseende. Der er nok ingen der vil være sammen med en ond kæreste.
Men du kender ham sikkert godt.

(Undskyld hvis dette lyder strengt)
Måske hvis man så lidt mere på det lyse kunne det hjælpe. Din veninde er da heldig at han kan lide hende -hvis han altså er en god person-. Og måske hvis du venter og håber i lidt længere tid kan det være du møder en der er den helt perfekte. Alt kan ske og det bedste man kan gøre er at krydse fingrer og være positiv.
Du kan også prøve at fortælle din veninde det, så kunne i snakke om det og det kan være det vil hjælpe.

Held og lykke!!

  • PunkTøsen🤘, Genderfluid pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat