Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad jeg skal gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Sejt at du tør skrive herind. Der er rigtig mange der igennem deres liv kommer i e situation som din. Det siger jeg for at fortælle at du ikke er alene om det og faktisk sker det i alle aldersgrupper.
Må jeg spørge om hvordan du ved at han kan lide dig? Jeg tænker på om det foregik i en samtale hvor det kom op, eller om det er noget der er gået fra mund til mund blandt jeres venner? Hvis det sidste er tilfældet kan det for nogle være meget hjælpsomt at snakke om det – også selvom den snak kan være rigtig nervepirrende.
Det kan være lettere at forholde sig til nogle helt klare fakta – på den måde kan man undgå at overtænke problemet, fordi man ikke forestiller sig noget.
Kunne det være en idé at tage en snak med ham?

Håber på det bedste for dig.
Good luck.

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej jeg er en pige på 12 år og har haft det på lidt samme måde altså om det bliver akavet bagefter. Men bare snak med ham om det jeg er sikker på det nok skal gå det kan jo være han har det på samme måde. Om i bliver kærester eller ej vil i jo stadig være sammen på den samme måde det er jeg med min kæreste i hvert fald. Før var vi også bare venner. I kan jo altid slå op og bare aftale at i kan lave det samme som i altid har gjort hvis det ikke fungere håber du kunne bruge mine råd til noget 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat