Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad han vil med mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14

Det lyder ikke som en dejlig situation at være i. Sådan som jeg ser det, så hjælper det ikke, hvis han ikke tager hensyn til dine følelser i alt det her. Hvis du ikke kan lide at der er andre piger der rører ved ham og sådan noget, så skal du bare sige det til ham. Hvis han så nægter og bare fortsætter med at være sammen med andre, så synes jeg simpelthen du skal droppe ham. Det viser meget tydeligt at han ikke respekterer dig og dine grænser, og det fortjener du ikke 🙂

Håber det går godt med ham!
Mvh Dreng på 17

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hallo
Bare sig fk ham. Jeg har det sådan at jeg ikke gider være sammen eller gøre noget med en som er sammen med andre. Det er bedre fordi man ved hvad man er værd, det kan godt være det er hyggeligt at være sammen med hinanden osv. Men det er bedre at vide med sikkerhed at man vil hinanden uden nogle mistanker om andet.
Sig fk ham og find dig selv igen, få selvtillid og hav det godt med dig selv, lad drengene komme til dig istedet for du går til dem.
MVH

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat