Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey boy!
Hvis du ik føler det er gensidigt så smut fra hende. Hvis hun virelig føler nået for dig, kommer hun tilbage. Det jeg sikker på. Som pige er det sket for mig et par gange nu, og det har været alt værd. Selvom hun ik gengælder det, så glem hende. Hvis hun ik kommer tilbage er det seriøst ik det værd.
Mvh mig

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, du skal vide at der ikke er noget galt med dig, men at hun måske bare ikke helt føler for det samme som du gør. Jeg synes du skal nøjes med og se hende som en fest kæreste, derefter kan du finde ud af om du faktisk har følelser, eller om det fordi hun er den første der har vist dig interesse, og du derfor godt vil hende. Hvis du kan mærke der er følelser indblandet synes jeg du skal stoppe. Find nogle andre end hende, du kan hygge dig med.

  • Victoria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat