Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ik helt hvad jeg gør

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg går på gym så tro mig, jeg forstår udmærket hvad du mener med one night stands. Man skal bare betragte en gym.fest og så se hvor mange one night stands der kommer ud af det! Der er ikke tvivl om ud fra din beskrivelse at du er seksuelt attraktiv, ja, og så får man jo mange tilbud. Jeg har det lidt ligesom dig, at det der med kærester ikke er mig lige nu. Jeg har 1000 ting jeg skal opnå i livet før jeg bliver “kærestekedelig”. Også sjovt at de piger der altid har fundet “den eneste ene” de altid har fundet en ny et par uger efter … Men jeg gider heller ikke altid bare en eller anden total tilfældig random fyr som man har glemt dagen efter. Og man skal jo passe sit seksualliv! Så jeg dyrker lidt bollevenner. Altså søde fyre som man kan hygge med og have det sjovt med og le sammen med. Nå ja, og som kan tilfredsstille en når det er. Men altså bare venner. Det funker fint hos mig – var det en ide?

  • no name girl, Pige, 17 år

Jaer det kunne godt værer en ide, mange gange tak for din hjælp det betyder meget
Håbet alt det bedste i fremtiden for dig. Igen tak
Og dejligt og høre jeg ikke er den eneste der har det sån, tak

  • No name, But Girl, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat