Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vælge mellem to kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes personligt det vigtigt i en kæreste at jeg tænder på ham og han kan gøre mig tilfreds på alle områder. Men det specielt vigtigt man kan snakke godt sammen. Det kan være dig og ham den første kommer til at snakke bedre sammen🤷🏼‍♀️

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej,
Jeg tænker det vigtigste er at du ikke er utro med dem. Prøv at lytte til din mavefornemmelse, f. Eks kan du sige “jeg vil være kærester med A!” føles det rigtigt? Ellers, så vælg B. Hvis du går for meget frem og tilbage mellem dem begge, eller bare tager dig for lang tid til at vælge, er der en risiko for at du mister dem begge.
Hvis du er interesseret i et åbent forhold, så tal med begge om det, men det er ikke alle det virker for.
Jeg synes hverken der er noget i vejen med at være kærester mest for sex, og heller ikke at være kærester uden sex, det vigtigste er at i alle sammen ved hvor i står i forhold til hinanden.
Held og lykke.
Held og lykke.

  • H, 16 år

Hvis jeg var dig ville jeg vente og se. Måske er du slet ikke klar til at have en kæreste lige nu. Det vigtigste ved en kæreste er personligheden og at man har det godt sammen. At gøre så en pige kommer under sex er ikke altid lige nemt for en dreng. Måske skal I bare blive bedre til at tale sammen under sex? Jeg ville tage nummer to hvis jeg var dig men du ved det kun selv ❤️

Håber du kunne bruge mit svar

  • Dreng 15 år, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat