Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved det ikke

Hej, det her brev er bare lige et spørgsmål,

men kan man godt få sin “rigtige” første kæreste som 12 årig?

Fordi jeg ved ikke om det mere kalde for børnekæreste,

såå please help me

Turteldue, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey. Fordi du er så ung og du “aldrig rigtig” har været forelsket før tror du at ham/hun er dit et og alt. Indtil du bliver ældre hvis du virkelig forstår hvad det vil sige at være kærester. Så hvis du føler dig virkelig forelsket og og du virkelig føler du elsker den her person uanset hvad så kan man godt kalde det det. Men jeg ville ik og det er ik noget hate det er kun fordi du er så ung så du ik har oplevet rigtig kærlighed før

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hejjj🫶
I kan jo godt være kærester selvom det måske er nyt for jer i min skole der er der mange der har kærester men du de bliver jo mere ægtige når når man bliver 13 14 15 år. Men gør det du synes er rigtig og urigtig.
Pas på dig selv🤍🤍🤍
Kh

  • S, Pige, 11 år

Jeg vil sige man sagtens kan😁

  • Din ven, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat