Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Utro

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg har selv gået på efterskole og ved, at de efterskoleforhold alligevel ikke holder når man kommer hjem. Så længe kæresten er glad, ville jeg ikke sige det. Jeg har også selv oplevet utroskab og jeg ville ønske jeg ikke havde fået det at vide, for det har ødelagt min selvopfattelse, så så længe det ikke er manden hun gifter sig med eller skal have børn med, ville jeg ikke sige det. Derudover vil hun nok ikke tro på dig alligevel og skal leve med den tvivl i lang tid, hvis hun konfronterer sin kæreste og han benægter.

Stod jeg i hendes sted, ville jeg ikke vide det. Især ikke fra én der ikke er min veninde.

  • Anonymous, 18 år

Hejsa!
Det lyder som om du er i en virkelig ubehagelig situation. Jeg synes du skal tage hen til drengen, og give ham muligheden for at sige det til hans kæreste som han har været utro. Du kan sige at hvis han ikke siger det så gør du det. Hvem gider nemlig at være sammen med en fyr der går over til andre piger? Jeg synes den søde pige skal have det at vide, alle fortjener jo sandheden.
Ville du selv leve med en fyr der har været dig utro uden at fortælle dig det?
Drengen tog et valg til den fest, og han er nød til at tage den konsekvens der følger.

Jeg håber du kunne bruge denne besvarelse til noget, men jeg håber i får løst problemet.
Med venlig hilsen frk.JegHjælperTilHverEnTid

  • frk.JegHjælperTilHverEnTid:), 14 år

Jeg er godt nok kun en moden fjortenårig men kan da prøve..

For det første vil jeg sige at hvis du ved pigen der sagde det var meget fuld, kan det have været noget hun fandt på eller har overdrevet med fordi hun måske har set ham være sammen med hende. Folk reagerer forskelligt på alohol!

Prø at se lidt nærmere på drengen opførsel, om han er sammen med pigen måske hvad de snakker om. Spørg måske lidt ind hvis i kender hinanden.

Hvis det er rigtigt ville jeg nok også (helt sikkert) starte med at spørge nogle af dine veninder om ser er andre der ved det, om de har har set/hørt noget med det.
Hvis det er rigtigt og flere ved det, ville jeg måske hvis i er gode veninder sige det til hendes mor hvis i var sammen. Ellers sige det til hende når hun var blandt nogle tætte veninder på den roligste, blideste, medfølende måde at gøre det på, give en æske chokolade eller et par blomster, et kram af efter hvad hun er for en type.
Hvis hun viser tegn på vrede bagefter eller de efterfølgende dage, kan du jo også sige at det ikke hr noget med hende at gøre men at kæresten bare er lidt af en idiot, ingen burde gøre så noget overf for sin kæreste.

Håber du kan bruge det 🙂
Ps jeg er godt nok ked af det på hendes vejen selvom jeg ikke kender hende, det fortjener ingen!

  • Drengpå14, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat