Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

usikkerhed om en dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13, jeg kan godt forstå at du er lidt forvirrede!! Måske skal du spørge ham om han kan lide dig, hvis du ikke tør kan det være over beskeder, eller du kan skrive et brev som du kan lægge på hans bord:)
Good luck!!
Hilsen pige på 12

  • Den søde, Pige, 12 år

Hvis du ikke føler dig tryk ved at direkte spørge “kan du lide mig?” Kan man spørge Fx. “Hvorfor kigger du hele tiden på mig?” På den måde er det ikke sikkert at han fornemmer hvorfor eller hvad for en retning du spørger.

  • Anonym, Dreng, 12 år

Jeg tror måske, han synes, du er lidt sød, men han har ikke modet til at snakke med dig. Han er nok også i virkeligheden lidt bange for at blive “afsløret”, for han kigger væk når han bliver taget i at kigge på dig, og han ignorerer dig når han snakker med dine venner. Måske snakker han med dine venner, for at få din opmærksomhed? Og måske skrev han i virkeligheden også det kærestebrev til din ven, for at få din opmærksomhed og gøre dig en lille smule misundelig måske. Men det kan også godt være, han er lidt bange for, at du afviser ham, for det kan virkeligt gøre ondt, specielt hvis man rigtigt godt kan lide et andet menneske. Nu ved jeg jo ikke hvordan han er, men det kan være, at han er lidt genert, og når han kigger på dig, kan det være fordi, han gerne vil snakke med dig men ikke har modet til at gå hen og gøre det. Prøv du en dag at gå hen og snakke til ham, hvis han er totalt nedern overfor dig, kan det godt være, han ikke er vild med dig, men hvis han er stille og rolig og sød ved dig, kan det sagtens være han synes du er lidt ekstra sød. Måske vil han blive rigtigt glad for at du opsøger ham.
Men jeg synes faktisk ikke, du direkte skal spørge ham “kan du lide mig”, for det kan være meget direkte, og det kan være, han ikke helt selv har fundet ud af, om han kan det, men bare er nået til den konklusion, at han synes, du er en virkeligt sød person.
Jeg håber rigtigt meget du finder ud af det (:

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat