Brev

Usikker på om min eks stadig er vild med mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 17.
Jeg kan virkeligt godt forstå du har det svært med det her. Det kan både være svært det med når en anden slår op med en og så også det som du skriver med at finde ud af om der faktisk er noget. Nu synes jeg personlugt man måske lige skal passe på med at vende tilbage til sin ex og jeg tror også sagtens du kan finde en ny en som du måske kan komme til at holde endnu mere af. Men du kræver tid, og man skal have tålmodighed. Men nu til problemet…. jeg tror du skal have et par råd. Og de ikke sikkert du kan bruge dem- men det ville være nogle jeg selv vil have brugt hvis jeg var dig og i din situation så.

1: Fortæl hende hvad du føler
2: Sig til hende du er forvirret og i tvivl omkring jer.
3: Hvis det ikke går mellem jer og du gerne vil finde en anden – så kræver det tålmodighed- og hun/han kommer en dag og det ved jeg.
Så 1,2 og 3 råd er altså at du skal være ærlig- fortæl hvordan du har det og føler og fortæl du er i tvivl og forvirret og måske ikke ved hvor du har hende henne. Og ellers ikke så skriver du da bare her inde igen! Så hjælper jeg gerne igen!
Mega Kæmpe Heller Lykke til dig <3

  • magorit blomst 14 år, Pige, 13 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her
Få besked via SMS om din kommentar er live
Vi kan ikke se dit telefonnummer. Du er helt anonym. Så du skal kun indtaste telefonnummer, hvis du vil have besked, når din kommentar er publiceret.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat