Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på om min eks stadig er vild med mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 17.
Jeg kan virkeligt godt forstå du har det svært med det her. Det kan både være svært det med når en anden slår op med en og så også det som du skriver med at finde ud af om der faktisk er noget. Nu synes jeg personlugt man måske lige skal passe på med at vende tilbage til sin ex og jeg tror også sagtens du kan finde en ny en som du måske kan komme til at holde endnu mere af. Men du kræver tid, og man skal have tålmodighed. Men nu til problemet…. jeg tror du skal have et par råd. Og de ikke sikkert du kan bruge dem- men det ville være nogle jeg selv vil have brugt hvis jeg var dig og i din situation så.

1: Fortæl hende hvad du føler
2: Sig til hende du er forvirret og i tvivl omkring jer.
3: Hvis det ikke går mellem jer og du gerne vil finde en anden – så kræver det tålmodighed- og hun/han kommer en dag og det ved jeg.
Så 1,2 og 3 råd er altså at du skal være ærlig- fortæl hvordan du har det og føler og fortæl du er i tvivl og forvirret og måske ikke ved hvor du har hende henne. Og ellers ikke så skriver du da bare her inde igen! Så hjælper jeg gerne igen!
Mega Kæmpe Heller Lykke til dig <3

  • magorit blomst 14 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat