Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

usikker på hvad han føler, og er bange for at min veninde kan lide min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg vil skrive til din kæreste om i skal mødes hvis han udskyde det så sprøg om i skal ringe sammen jeg vil tror det blive lidt akavet hvis i ikke har talt sammen så meget så

konklusion er sprøg ham om i skal mødes hvis han sige nej eller ud skyde det sige du svaner ham og spørg ham i vil ringe sammen

Håber det kan bruges

  • Jens, Dreng, 15 år

Hej pige på 13 🙃
Jeg syntes ikke det lyde for ungt, alder er kun et tal. Hvis du gerne vil være lidt mere sammen med ham, så skriv på snap f e.k.s Skal vi ses imorgen. Jeg tror det vigtigt du siger det ligeud.
I kunne tage ned i en park tæt på jer, eller på en café. Noget i begge to kunne syntes var hyggeligt. Og det med kysset tror jeg sker af sig selv, når øjeblikket er der.
Jeg tror ikke der er så meget du kan gøre med din veninde. Hvis du vil, kan spørge hende ligeud om hun har et chruch på ham, hun vil højst sandsynlighed sige nej. Men så har du vidst at du måske har regnet det ud og at hun måske skulle skjule det lidt mer. For ingen syntes jo det fedt at ens veninde er forelsket i ens kæreste og det også helt forståeligt.
Håber det hjalp dig lidt🙃

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Hej pige på 13.

Ingen alder er for ungt, især ikke hvis du virkelig føler dig forelsket i en. Jeg ved ikke om jeg har misforstået det, men hvis i begge to gerne vil være sammen ude for skoletiden, så skriv det direkte til ham, og sig at han skal komme hjem til dig. Den klassiske undskyldning over for forældrene kan jo altid bruges “…Vi skal lave lektier sammen”, men du kunne selvfølgelig også overveje at sige det til dine forældre som det er.

Jeg stod i samme situation for nogle år siden, hvor jeg havde en kæreste, som jeg aldrig havde set ude for skoletiden. Jeg havde forklaret det til mine forældre (altså, at jeg havde en kæreste), og de havde intet problem med det. Planen var så, at vi skulle begynde at ses ude for skoletiden, lige indtil jeg opdager at hun har været mig utro. Det er dog ikke vigtigt i denne sammenhæng.

Det kan selvfølgelig godt være svært at få dig selv overtalt til at fortælle det til dine forældre, men du burde overveje det kraftigt. Det er MEGET nemmere, hvis de ved det. Så slipper du også for en masse undskyldninger.

Med det sagt, kan i jo være sammen hjemme hos dig, hvis dine forældre ved det, da kærester er sammen, det giver sig selv, så det er jeg sikker på ikke er et problem.

Hvis du derimod ikke har mod på at fortælle det til dine forældre, så kunne du jo også overveje at bruge undskyldningen med lektier, eller aftale med en veninde, at i lader som om at i skal være sammen, men i virkeligheden tager du hjem til din kæreste (…hvis det giver mening).

Den anden del, med at din veninde flirter med din kæreste. Sig det til hende, og spørg ligeud, om hun crusher (har følelser for. red.) på din kæreste. Jeg vil gerne gætte på at hun siger nej.

I tilfældet af at hun siger ja, så må du sige til hende, at hun skal lade være, og så må du håbe hun lader være. I sidste ende er det jo din kæreste der skal sige fra, og ikke gå med på den “flirting” som din veninde har gang i, så hvis du har en tro og god kæreste, er jeg sikker på at det ikke er noget problem.

Jeg håber det har hjulpet lidt, og at problemet løser sig.
Du skal være velkommen til at give opdateringer og stille evt. spørgsmål!

De bedste hilsner, og held og lykke.
Dr. Jones, 16 år.

  • Dr. Jones, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat