Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på at piger og folk kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Bare fordi du kommer fra et andet hjem betyder det ikke at du ikke kan få en kæreste, for der er mange piger der godt kan lide drenge der har lidt farve eller er ligeglade og går efter personligheden 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej! De fleste er totalt ligeglade hvor du er fra, hvilken religion du er osv. Jeg er selv halvt afrikaner og har aldrig haft et problem med at se anderledes ud! Og helt ærligt, så kan ingen jo gøre for hvordan vi ser ud, og hvis din nye klasse ikke ved det, så burde de gå tilbage til børnehaven! Og de fleste piger syntes drenge med farve er lækre!

  • Oki, Pige, 13 år

Hej.
Jeg er 16, selv pige fra Bosnien og kan reletere en smule til dit problem. Jeg vil starte ud med at fortælle dig, at du ikke skal være bange for at “ingen” gider dig, fordi din hudfarve og din udlændingsdel. Det piger vil have fra en dreng er loyaliteten, respekten og de gode manere. Du skal ikke være “the bad boy”, du skal være dig selv. Pigen kommer til dit liv, ikke være i tvivl. Dette kaldes tålmodigheden. Tåldmodigheden – styrken til at vente, giver alt du ønsker dig på et sølvfad til tiden. Den rette tid. Ikke være bange for hudfarve, eller noget andet, fordi hvis pigen vil dig, går hun efter det mål ligemeget din farve, udlæningssystem mm. Ønsker dig et fortsat godt liv, med styrken til tålmodigheden, indtil den rette banker på din dør.

Mvh. S

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat