Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker dreng i et forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med hende. Hvis hun ikke respekterer dig, og dine holdninger, så synes jeg du skal slå op

Håber dog i finder ud af det

  • En pige der vil hjælpe, Pige, 14 år

Kære dig,
Jeg tænker at når din kæreste fortæller dig de her ting, som selvfølgelig er rigtig ubehagelige at høre, så er det fordi hun godt kunne tænke sig at få noget mere frihed. Hun har jo ikke slået op med dig, hvilket må betyde at hun stadig ser en eller anden form for fremtid med dig, og at hun ikke ønsker en anden en dig. Men det må være svært for dig at høre de her ting, når du jo elsker hende og du jo nok bare vil have at hun er glad! Du skal huske at minde dig selv om at hun er nødt til at bevise overfor dig at du kan stole på hende. Det tror jeg ikke hun føler at du gør. Jeg tror du må sætte dig ned og tage en snak med hende. En god lang snak og prøve ikke at skændes, men derimod at forstå hinandens behov og ønsker.
Prøv også at se det fra hendes perspektiv, og selvfølgelig skal hun også prøve at se det fra dit.

  • Anonym, Pige, 15 år

Tag en lang snak med hende og fortæl hvordan du har det. Vis du føler dig usikker og hun siger hun kan finde en bedre og i ikke for snakket ender det til at blive et toxic forhold. Håber i finder ud af det!

  • G, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat