Brev

Usikker dreng i et forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med hende. Hvis hun ikke respekterer dig, og dine holdninger, så synes jeg du skal slå op

Håber dog i finder ud af det

  • En pige der vil hjælpe, Pige, 14 år

Kære dig,
Jeg tænker at når din kæreste fortæller dig de her ting, som selvfølgelig er rigtig ubehagelige at høre, så er det fordi hun godt kunne tænke sig at få noget mere frihed. Hun har jo ikke slået op med dig, hvilket må betyde at hun stadig ser en eller anden form for fremtid med dig, og at hun ikke ønsker en anden en dig. Men det må være svært for dig at høre de her ting, når du jo elsker hende og du jo nok bare vil have at hun er glad! Du skal huske at minde dig selv om at hun er nødt til at bevise overfor dig at du kan stole på hende. Det tror jeg ikke hun føler at du gør. Jeg tror du må sætte dig ned og tage en snak med hende. En god lang snak og prøve ikke at skændes, men derimod at forstå hinandens behov og ønsker.
Prøv også at se det fra hendes perspektiv, og selvfølgelig skal hun også prøve at se det fra dit.

  • Anonym, Pige, 15 år

Tag en lang snak med hende og fortæl hvordan du har det. Vis du føler dig usikker og hun siger hun kan finde en bedre og i ikke for snakket ender det til at blive et toxic forhold. Håber i finder ud af det!

  • G, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat