Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker

Hej brevkasse.

Jeg er en pige på 11 år,

der har en rigtig sød kæreste.

Vi har været kærester længe,

men nu vil jeg gerne slå op.

Men jeg ved ikke hvordan at jeg skal få det sagt,

for han kan stadig lide mig.

Pls hjælp mig!

Venlig hilsen Den Usikre

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Det kan jeg godt forstå er svært.
Det er altid hårdt når man ved man vil gøre vedkommene ked af det, men husk alle fortjener sandheden og vedkommene vil sikkert hellere få det at vide end at være i et forhold som den ene part ikke gider at være i.
Husk du også altid kan spørge vedkommene om han/hun/andet stadig vil være venner.

  • Marie, Pige, 13 år

Jeg stod i samme situation da jeg var på din alder. Jeg gik også og tænkte på drengens følelser og at han nok ville blive meget ked af det. Det jeg gjorde var faktisk bare at gøre det. Det er jo bedst i sidste ende, for det er bedst for DIG. Han vil alligevel leve lykkeligt til sine dages ende 🙂

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Det ikke let at slå op, især ikke når man tænker på den andens følelser. I sådan en situation skal du tænke på, hvad der er bedst for dig? Det jo at slå op med ham. Der er ikke anden udvej end at sige til ham, at du slår op, fordi du ikke længere har kæreste følelser for ham.

Sig det så pænt du kan, og bliver han sur, så husk det en naturlig reaktion, men undgå at skændes, gå hellere din vej. Når han så er kølet ned, kan i snakke sammen, hvis der er mere at snakke om. Når du har slået op, så nyd livet som single, du har hele livet foran dig. 😊

Held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat