Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa 🙂

Jeg kan godt se at det er svært for dig at træde frem, og tale med piger. Jeg tror fuldt ud på at man bare skal gøre det! Skyd og prøv det af. Det er godt at prøve først at tale med dem inden du inviterer ud eller andet, men prøv så vidt som muligt at være åben og imødekommende.

Man sætter virkelig pris på at folk siger ting til en direkte, og man taler ansigt til ansigt (helst ikke skriv en besked). Prøv at falde i snak og se hvordan det går, og være helt tydelig med at du er interesseret. Det hjælper også at prøve at forbedre dit selvværd, når du taler til andre. Fordi så ved du at du er deres tid værd, som du jo er!

Det kan fx. også hjælpe at prøve at få kontakt med nogen der interesserer sig for det samme som dig.

Held og lykke med det! -Ms. Anonym

  • Ms. Anonym, Pige, 15 år

Hej
vil bare sige har selv haft det på samme måde og syndes os det var svært for vidste ik hvad jeg skulle gøre en eller anden dag skete det bare. men det er ikke den bedste ide I denne her alder for når det er slut kan det være rigtigt træls og kan være hårdt at komme over og man kan savne dem rigtig meget jeg havde selv haft haft et langt forhold da det en dag pludselig bare stoppede og jeg kom bagefter i skolen på grund af at jeg var så påvirket af det. så mit tip vil nok være at vente lidt men bare være dig selv, og aldrig ændre på dig selv eller gøre dumme ting for at få nogen til at kunne lide dig 🙂

  • ?, Pige, 13 år

Hej jeg er selv en dreng på 15 år, og jeg er så heldig at have fundet mig en kæreste.

Men førhen havde jeg det virkeligt også svært ved at komme i “kontakt” med piger, fordi jeg var bange for at sige noget dumt eller at blive opfattet underlig af pigen. Men helt seriøst folk generelt tænker slet ikke lige så meget over ting, som du gør/siger, som du selv gør.
Du skal altså ikke være bange for at gøre noget dumt, men bare udfold dig, så skal det nok gå. Det går måske ikke lige til, til at starte med, men når du har “øvet” dig i lidt tid, så vil du kunne mærke, at du er blevet bedre til at interagere med piger.

Så mit råd er, at du bare skal gøre det. Bare tal med dem, og så lad være med at tænke så meget over, om pigen nu tænker om du er mærkelig eller ej. Så længe du får en samtale til at køre, vil en pige hurtigt finde det rart at tale med dig, da du er nem at tale med.

Håber at det giver mening…

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat