Brev

Under tøjet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes nu godt det kan vente til du 15 år så du har noget tid at tænke grundigt over dit valg og vær sikker på at at i begge er klar mvh

  • håber det bedste for dig:), Pige, 21 år

Det er i hvert fald vigtigt man tænker sig godt om og ved hvad man har gang. Jeg kan huske at jeg kyssede med en dreng da jeg var 13 og så stak hånden ned i hans bukser til hans ting uden rigtig at tænke over det. Det endte jo så med at han kom og det flød ned af min hånd. Det var jeg nok ikke helt klar til på det tidspunkt. I dag betyder det jo naturligvis ikke noget at gøre det men det var nok lidt for tidligt dengang og jeg havde ikke tænkt mig ordenlig om. Så tænk jer godt om og tænk på hvad der kan ske når I går ind under tøjet.

  • Stine, Pige, 15 år

Jeg tror ikke alderen betyder så meget. Det er mere om man er klar og at man tør snakke om tingene. Jeg var lige fyldt 14 da min kæreste gik op under min bluse for første gang. Det gik godt og det var rart at han tog mig på brysterne under blusen. Men så gik han ned i mine bukser og vi snakkede ikke om det og det var en fejl. For han gik jo i sprækken men vidste ikke hvad han skulle dernede og jeg skulle jo ha hjulpet og sagt til ham hvad han skulle eller vist ham det men jeg turde ikke sige noget og så blev det bare totalt akavet at han bare havde finger i sprækken uden at gøre noget. Det var totalt akavet for der skete ikke en skid og efter nogen miniutter tog han hånden op igen. Så det er vigtige at at i snakker sammen og hjælper hianden hvis i går under tøjet.

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat