Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ulykkelig kærelighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej sadboy.

Jeg synes at (hvis der er tid) du langsomt skal prøve og lave nogle aftaler med hende – spørge om hun vil mødes og spise noget frokost, spørge måske en anden ven og hende om de vil med hjem (eller sådan noget).
Og på den måde måske håbe på, at der kommer noget interesse fra hendes side af.

Hvis det ikke er for børneagtigt – så kunne du også prøve at spørge nogle af hendes veninder, om hun har andet crush eller er interesseret, eller bare hvad status med hende er (hvis du forstår).

Bare nogle idéer, og håber det måske kunne hjælpe 🙂

  • anonym, Pige, 14 år

Hej dreng på 16 år

Ligesom dig har jeg prøvet alt for mange gange at jeg var fuldstændig væk i en fantastisk sød pige, men at følelserne desværre ikke var gengældt.

Det er hårdt og til tider også meget trist.

Nu ved jeg ikke helt præcist, hvordan tingene er mellem jer, men som jeg ser det kan du enten prøve stille og roligt at komme tættere på hende igen. Men hvis det ikke virker bliver man nogle gange også nødt til at bide i det møgsure æble og acceptere at hun ikke er interesseret i dig på samme måde som man selv er, og det tager tid og kan gøre forbandet ondt.

Men husk der er mange andre fisk i havet og i kan jo sagtens stadig være “bare” venner.

Hilsen en anden dreng på 16

  • Simse, Dreng, 16 år

Nu kender jeg ikke jeres forhold 100% men at sige præcis som du føler har altid været bedst for mig. At komme ud og af med de følelser. Tanken om at hun måske også kan lide en selv har nogle gange motiveret mig nok til at sige hvordan jeg har det. Men det kommer meget an på venskabet tror jeg.

  • lol, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat