Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ulykkelig forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Ærligt det der er typisk problem for os piger, vi bliver ved med at tilgive de forkerte fyre, fordi vi elsker dem. Han har været dig utro 2 gange og du har tilgivet ham begge gange. Nu har du kysset med en anden, mens i havde slået op og det er dig der har dårlig samvittighed, jeg synes ikke det er fair for dig. Du skriver at du har villet slå op med ham men at du bare ikke kunne. Jeg tror du prøver at finde tilbage til det i havde til at starte med, hvilket er umuligt efter som i begge har mistet tilliden til hinanden hvilket er det vigtigste i et forhold. Jeg ved det er svært for du elsker ham jo og du vil ikke såre ham, men pas på du ikke kommer til at såre dig selv for at passe på ham for det ikke så smart.
Håbe det hjælper❤️

  • ❤️, Pige, 15 år

Hej, pige på 16.
– Det er noget af en situation, du er havnet i. Det er et ret langt indlæg, så jeg vil prøve at svarer på de spørgsmål du stiller i punktform.

* Var det utroskab?
– Teknisk set ikke, da i ikke var “sammen”, da du sov hos den anden dreng. Jeg kan dog godt forstå hvilke tanker din kæreste kunne have haft, da i fandt sammen igen, og han fandt ud af at du havde taget med den anden dreng hjem, kun en uge efter at i havde slået op. Det er måske ikke så cool at gøre, selvom der jo ikke skete noget hjemme hos den anden dreng.

* Var i lige slemme?
– Du fortæller at der allerede før introfesten gik rygter om, at han havde kysset med en anden pige, og det lyder som om at han også har lavet noget med en anden pige, ud over hende, som han havde kysset med? Det lyder umiddelbart som om, at han har været slemmest.

Det er svært at sige, hvad i skal gøre herfra. Det lyder som om at i elsker hinanden meget, men at han ikke er villig til at give det et forsøg til. Det fedeste ville være, hvis i begge kunne ligge alt det der er sket bag jer, og starte på en frisk som kærester. Jeg synes i kom lidt skidt fra start, og ikke helt fik givet det et ordenligt forsøg.

Fortæl ham hvordan du føler for ham, og at du gerne vil give det et forsøg til. Vis ham gennem dine handlinger og din adfærd, at han ikke har nogen grund til ikke at stole på dig, på den måde vinder du hans tillid tilbage. Hvis i kommer til at snakke om ham den anden dreng af en eller anden grund, så sørg for at han ved, at der ikke skete noget mellem jer.
Hvis det er meningen at i skal være sammen, og hvis han virkelig føler for dig på den måde, som han beskriver, så skal i nok løse det.

Held og lykke med det!

  • Michael, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat