Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge og pubertet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bare at du skal slappe helt af og tag en dyb vejrtrækning det bliver super godt på efterskolen det er jeg sikker på 🙂 og alle prøver at få det underligt når men ser en sød dreng eller pige selvfølgelig (omvendt også) og det fint og score ham men vendt til du er blevet forelsket i en sød dreng og ellers bare fokuser på at nyde efterskolen:)

  • D, Pige, 15 år

du er ved at gå i puberteten, så det er helt normalt at du er begyndt at kigge efter drenge. det ka godt føles lidt underligt i starten, men du finder nok snart ud af at det er helt okay:) du skal ikke være nervøs for det! for som sagt er det helt normalt<3

  • anonym, Pige, 16 år

Mærk hvad der er rigtig for dig
PS hvis du er 13 år hvordan kan du så kommer på efterskole

  • N, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat