Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at gå ned på fodboldbanen i frikvartererne. Jeg har prøver noget lignende. Jeg var mere og mere det sted hvor han var.

  • Din hjælper♥️, 13 år

Hej. Engang var jeg forelsket i en dreng, men han skulle flytte og jeg fortryder så meget at jeg ikke talte med ham. Der er gået 3 måneder siden han flyttede og jeg er stadig så ked af at jeg ikke tog mere intiativ til at snakke med ham. for hvad er det værste der kan ske? at han ikke har lyst til at være sammen med dig! det jo bare hans tab, og så går du ikke længere og har ondt i maven over at der er andre der kan lide ham. Bare spørge ham om hans snap eller insta eller telefon nummer!

  • hejmeddig:), Pige, 14 år

Jeg ved, hvordan en spørger en dreng, for jeg er jo slev en dreng. Hvis du skal spørge ham om kærester, skal bare gå op spille fodbold i pauserne. Og så en dag når i er sammen alene, så siger du til ham, hvad du føler. Hvis han så svarer nej og fortæller det til sine venner, så skal du bare være ligeglad, det er naturligt at være forelsket.

  • Pepsi Twist, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat