Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg gi et forsøg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,

Det er helt normalt at have forskellige tempi og komfortniveauer i et forhold, når det kommer til at blive mere fysisk tætte. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at tage det næste skridt og blive mere fysisk tætte med din kæreste:

Åben kommunikation: Den vigtigste ting er at tale med din kæreste om dine følelser og bekymringer. Fortæl ham, at du gerne vil blive tættere, men du vil tage det i dit eget tempo. Spørg også ham, hvordan han føler om det.

Start langsomt: Du kan begynde med små fysiske gestus som at holde i hans hånd, give ham et let kram eller et kindkys. Disse små skridt kan hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel.

Vær opmærksom på kropssprog: Læs hinandens kropssprog og signaler. Hvis din kæreste læner sig tættere på dig eller ser ud til at ønske mere fysisk kontakt, kan det være en indikation af, at han er åben for det.

Respekt grænser: Det er vigtigt at respektere hinandens grænser. Hvis enten du eller din kæreste føler sig ubehagelige eller ønsker at stoppe, skal I stoppe og tage en pause.

Privat tid: Find tid og sted, hvor I kan være alene sammen og føle jer mere afslappede. Dette kan gøre det lettere at udforske fysisk intimitet uden følelsen af pres.

Tålmodighed: Husk, at det er okay at tage det langsomt. Fysisk intimitet i et forhold skal føles naturligt og komfortabelt for begge parter. Lad det udvikle sig i jeres eget tempo.

Lær af hinanden: Tag dig tid til at lære hinandens præferencer og ønsker at kende. Det kan hjælpe jer med at finde ud af, hvad der føles rigtigt for jer begge.

Husk, at alle forhold er unikke, og der er ikke en fast opskrift på, hvordan man bliver mere fysisk tætte. Det er vigtigst at føle sig tryg og respektere hinandens grænser undervejs. Så længe du og din kæreste kommunikerer åbent og ærligt, kan I finde ud af, hvad der fungerer bedst for jer.

  • Anonym, Pige, 16 år

Synes godt at du kan begynde på de forskellige ting. Men hellere lidt for sent end for tidligt.

Men husk også at sørge for at det også går i hans tempo. Held og lykke søde ❤💖

  • Anonym, Pige, 12 år

hej jeg forstor det godt men prøv at spør om at hind eller hand om at den gider at kyse

  • pro, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat