Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tvivl

Jeg er en pige på 17 år.

Jeg har ikke en kæreste, men det er vist tæt på (eller hvad man siger)
Problemet er, at jeg tvivler meget på mig selv,
og tænker på hvad han tænker om mig, især når vi ligger sammen.

Især om aftenen ligger jeg og tænker, og kan derved ikke sove,
hvad gør man for at komme over de tanker?

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg kan godt forstå hvorfor du tænker sådan for det er vel også helt naturligt at tænke på hvad andre tænker om en, og især npr det er en du også godt kan lide.
Det jeg ville sige du kunne gøre, er at spørger ham om hvad han tænker om dig. Hvis du ikke vil gøre det så direkte, kan du lave det til et slags spil hvor I skiftes til at sige en ting til hinanden (god eller dårlig, men mest god!), for han vil da sikkert også gerne vide hvad du tænker om ham.
Hvis du ikke synes nogen af de råd ikke dur for dig, synes jeg bare du skal tage det som det kommer – ment på den måde at nu når I er ved at blive kærester, så kan han vel godt lide dig. Hvis han tager afstand, kan det enten være fordi han har brug for en pause selvom han stadig kan lide dig, ellers er det fordi han måske ikke så godt kan lide dig mere på den måde.
Dog ville jeg 100% bruge mit råd nr. 2 hvor I laver en slags leg hvor i skiftevis siger en ting om hinanden i forhold til hvordan i føler og hvad I godt kan lide ved hinanden.
Håber ud kunne bruge bare et af mine råd 🙂

  • Anonym, 16 år

hej pige på 17 år vis jeg var dig så vil jeg sige at jeg tænker meget om natten, jeg tror du er meget forelsket i ham og jeg tror at han tænger det samme han vil nok være kæreste med dig, du skal ikke tænke så meget over det drenge tænger jo ikke så meget over sådan noget, han er nok meget forelsket i dag lyder det som, det er en god ting, jeg håber i bliver kærester, du skal bager ikke tænke så meget over det, så skal det nok gå, jeg håber det kunne hjælpe dig, kh dreng på 14 år 🙂

  • Tobias, Dreng, 14 år

Tænk på noget andet, eller tænk på hvis han har sagt noget sødt eller gjort noget andet der har betydet noget for dig, hvis det er så sæt en romantisk film på (The kissing booth). Det hjælper Med garanti 😍😍

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat