Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ture ikke spøgere ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså, Jeg har det samme problem, jeg er også forelsket i en dreng, fra min klasse som er 1 år ældre end mig, men jeg venter bare, så du skal vente på om han spørger om i skal være kærester, fordi måske føler han sig nok ikke klar, hvis du spørger ham..
Håber du kan bruge mit Råd.

  • KageMandERGodt115, 10 år

Hej jeg er også en pige på 12, og sad for ikke så lang tid i samme situation som dig. Jeg blev i december rigtigt gode venner med en dreng, vi begyndte at skrive sammen (ca. 30 beskeder om dagen). Der gik længere og længere tid og vi skriver mere og mere sammen. Faktisk skriver vi nu omkring 300 beskeder sammen om dagen. Nå men pointen er at jeg er lidt tilbageholdene. Det er han også, men alligevel har han måtte træde i karakter. Han har derfor for ikke så lang tid skrevet til mig at han godt kunne lide mig. Da han så spurgte hvad jeg ville sige til at blive kærester afviste jeg ham. Jeg ville nemlig på nuværende tidspunkt ikke være kærester med ham da det gør mig usikker. Men vi skriver stadig sammen, og han ved at jeg om nogle måneder er klar. Hvis du læser dene historie fra drengens perspektiv kan du lidt se den situation han måske står i. Jeg tror at du skal springe ud i det og spørge ham. Hvis han er en god ven (som du beskriver ham som) fortæller han ikke til nogle om at du har spurgt, ligegyldigt hvad udfaldet bliver. Det kan også være at han som mig ikke er klar til det endnu men gerne vil om noget tid. Jeg håber at historien har hjulpet bare en lille smule, for det var for mig lidt grænseoverskridende at skrive 🙂

  • Samme situation, 12 år

Det er ikke sikkert at han er forelsket i dig. Men det lyder lidt som om. Grunden til at han ikke kommentere det når nogen siger at i er det perfekte par, kan Være fordi at han er nervøs for at sige noget, vis du ikke synes det. Jeg er selv forelsket i en dreng, og jeg hved at det føles meget bedre at sige det, end at sidde og tænke på om han kan lide dig. Vis du siger finder du ud af om han kan lide dig. Vis han kan er det godt, og vis han ikke kan så er det beder end vis du ikke viste det. Jeg lover dig at du vil blive glad for at sige det uanset om han har det på samme måde. 🙂

  • Saranic, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat