Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Trust issues

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey jeg synes du skal sige det da jeg selv hellere vil vide hvorfor en pige kunne finde på at trække sig lidt tilbage når jeg er sammen med dem. Har nemlig lidt selv samme situation bare omvendt, hvor en pige jeg synes er sød tit trækker sig tilbage pludseligt og jeg gad godt nogle gange have en forklaring. Og uanset hvad hun svare vil jeg respektere det og tænke at hun bare ikke altid er med på alt.

  • Omvendt, Dreng, 16 år

Det haster ikke! Du er stadig kun 15. Selvom kæresterier kan være spændende i den alder du er i. Føler jeg ikke du skal haste overhovedet. Du er mega ung, og skal nyde din ungdom, og det så er med eller uden drenge.

Forstår godt det er noget der frustrerer dig.
Du siger selv du har fået trust issues, hvilket siger lidt om at du burde at holde en pause fra drenge. Måske burde du at se lidt indad, og holde dig en pause fra drenge <33
Drenge i den alder er en dels nysgerrig omkring piger og deres ''kroppe''
Nogen udnytter og andre gøre ikke. Hvis du leder efter den ''rette'', synes jeg du skal vente til at han kommer til dig, og at du føler at det hele er kommet mere naturligt.

  • ., Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat