Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tror min ven kan li mit crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sige det så som det er til din veninde og få løs ting med forelsket, og går hen til fyren og sige hej i starten og så går du bare videre og spøger om i skal være venner og til sidt spørger du han eller skrive et brev til han.

  • CAPYCHA, 14 år

jeg syntes du skal snakke med den anden pige og spøger om hun kan lide ham, men jeg syntes du skal gå 100% efter ham vis det er ham du kan lide

  • Anonymous, 14 år

Hej.
Jeg mener at med hensynd til det med at du syndes at hun er mere interessant end dig, altså der vil jo altid være mindst 1 person, hvor man bare tænker “ejj hun eller ham er mere smuk eller sej end mig!”

Men jeg syndes du skal se værdierne i dig selv og tænke okay, jeg er flot osv…
Og ham der fyren kan lig mig jeg kan lig ham, også selvom din veninde også er forelsket i ham, så bliver man nogle gange også nød til at tænke på sig selv!!! ;))
Men ja det er ihvertfald mit råd til dig.

  • ANONYM-PIGE, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat