Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

tror jeg er til piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt almindeligt at man retter sin seksualitet flere steder hen når man kommer i pubertet og ens seksuelle fornemmelser starter. Det er fuldstændig normalt, jeg gjorde det selv. Der er ikke andet end prøve af, hvad er man mest komfortabel med, hvem tænder man mest på? Måske er det lidt nemmere at komme til piger i den alder for dem er man mere fysisk med. Så prøv bare at lave nogle soveaftaler med nogen søde veninder og se hvad det kan føre til. Du er helt normal!

  • Majken, Pige, 16 år

Hej pige på 12 år
Det er forstående du syntes det er svært en ide kunne være moske at forklare ham at det ikke lige er jer 2 men at du rigtig gerne hvil være hans ven og så finde sammen med en pige uden at fortælle folk det💞😘

  • Hjælper, Pige, 10 år

Det kan værre du er biseksuel 💜🏳️‍🌈🇺🇦

  • Mig den dumme, Aner det ikke, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat