Brev

Tror ik hun kan li mig

Hej

jeg er en dreng på 14 år, og over det sidste par måneder er der den her pige som jeg er vild forelsket i.

Men problemet er at jeg er sådan lidt tyk og ret klodset

og hun er sød og pæn

og jeg har ingen chance

hvad skal jeg gøre?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år
I denne tidlige tid af puberteten, kan det være rigtig svært at kontrollere sine følelser og hormoner. Synes du virkelig dybt inden i, at hun er den eneste ene? Du skriver at hun er sød og pæn. Synes du virkelig at hun er den sødeste i hele verden, og hun opfører sig som en engel, eller synes du bare hun er sådan normalt godt opdraget sød? Er hun den smukkeste gudinde, du nogensinde har set, eller er hun normal pæn? Tænkt rigtig meget over det. Hvis hun er virkelig sød mod dig og mest mod dig, kan det være hun også synes du er sød. Tro det eller ej, de fleste piger søger det der er indeni, altså hvordan en dreng opfører sig.

Jeg synes du skal prøve at komme tæt på hende, blive hendes tætte ven først. En hun virkelig stoler på. Du skal bare have tålmodighed. Hvis det så går rigtig godt, kan du måske tage det et skridt videre, og fortælle hende hvordan du har det. Husk at have respekt. Hvis du snakker med dine venner, og i snakker om piger, så husk at beholde respekten. For eksembel, undgå at sige at kvinder hører til i et køkken. Det er der ingen piger der kan lide, og det kan være hun hører det. Du virker som en rigtig sød dreng, der spiller dine kort rigtigt. Hold hovedet koldt, det skal nok komme. Det tror jeg på.

– mig

  • Anonym, Pige, 16 år

bare vær dig selv

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey!
Jeg tror helt klart du har en chance, hvis hun som sagt ikke direkte har afvist dig. Bare vær sød og sjov mod hende og så må du jo se tiden an😉.
Og HUSK! Der er ikke noget mere sexet end en med god selvtillid! Så ret ryggen og smil. Vær stolt af dig.

  • Hvad?, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat