Brev

Tror aldrig jeg har været forelsket

Jeg tror ikke jeg har været forelsket,

men der er en enkel jeg måske var lidt forelsket i,

men jeg følte intet af det der man altid læser i bøger.

Er det unormalt?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Først og fremmest er det, som beskrives i bøgerne, alt for “perfekt” til at være sandt. Det er urealistisk. Eller det føler jeg i hvert fald, da jeg aldrig i mine 17 år har følt sådan. Derfor er det helt okay, hvis du ikke føler sådan.
Man kan dog godt være vild med en dreng uden at være forelsket i ham. Hvis du skriver, fordi du er i tvivl om, hvorvidt du vil ham, så kan du sagtens det, på trods af, at du ikke er forelsket i ham.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat