Brev

Tror aldrig jeg har været forelsket

Jeg tror ikke jeg har været forelsket,

men der er en enkel jeg måske var lidt forelsket i,

men jeg følte intet af det der man altid læser i bøger.

Er det unormalt?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa,

Det er helt okay at du ikke føler- at du har været forelsket endnu. Det skal nok komme til dig senere i livet, og du skal overhovedet ikke føle dig presset til det.

Da jeg var på din alder, havde jeg heller aldrig prøvet at være sådan “rigtig” forelsket før- men når du møder den person som får dig til at føle dig glad, giver dig sommerfugle i maven og får dig til at smile, kommer du til at vide klar besked.

Der er ikke en bestemt alder hvor kærligheden kommer til dig- det kan være om nogle måneder eller om flere år. Men ligegyldigt hvad, skal du bare tage det som det kommer, og nyde livet.

Håber at det kunne hjælpe dig lidt <3

  • Blåbæret, Pige, 15 år

Hej. Ærlig talt ved jeg ikke rigtig så meget om det, men ud fra mine egne erfaringer vil jeg sige det er ret normalt.
Jeg havde heller aldrig prøvet at være forelsket da jeg var 12 år, jeg prøvede bare lidt at bilde mig selv ind at jeg var. Hvis du forstår? Jeg ved selvfølgelig ikke om det også er sådan du har det.
Jeg vil bare sige at forelskelse er forskelligt fra person til person og det er ikke altid som man beskriver i bøgerne.

  • Hej, Pige, 14 år

Hej
Først og fremmest er det, som beskrives i bøgerne, alt for “perfekt” til at være sandt. Det er urealistisk. Eller det føler jeg i hvert fald, da jeg aldrig i mine 17 år har følt sådan. Derfor er det helt okay, hvis du ikke føler sådan.
Man kan dog godt være vild med en dreng uden at være forelsket i ham. Hvis du skriver, fordi du er i tvivl om, hvorvidt du vil ham, så kan du sagtens det, på trods af, at du ikke er forelsket i ham.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat