Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tro jeg kan lide ham, men vi bor hver vores by.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder som om, at du har prøvet at komme i kontakt med ham. Efter som at du bare får et billede og ikke mere, så tror jeg, at det er fordi, han ikke ser dig interessant – det er muligvis, fordi at du ikke skriver så meget med ham, derfor er han bange for at skrive til dig.

  • A, Dreng, 13 år

Det lyder til at du hvertfald har prøvet men det ku godt være at du en dag når i var sammen med den der venne gruppe at du lige skulle hive ham til side og sige at du godt gad at ses lidet mere med ham men så ellers så si hvad du føler

  • Hæjlperne, Pige, 12 år

Jeg synes nok at du skal prøve bare og skrive hvad du føler. Jeg ved godt det ikke bare er lige til og gøre, men det er nok den bedste mulighed du har.
Grunden til at han ikke sender en video tilbage men et billede i stedet er nok fordi at han er nervøs. Og derfor sender han et billede i stedet.

Nu er jeg selv en dreng, og da mit crush sendte videoer så tog jeg selv bare et billede eller svarede bare med en besked fordi jeg var nervøs.

  • Anonym., Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat