Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For forelsket i min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 18 år.
Generelt tror jeg bare det er sådan man har det, når man er virkelig nyforelsket. Du er bestemt ikke den eneste der har det sådan, og det vidner bare om den enorme kærlighed du har til ham.
Jeg kan godt forstå det er udmattende. Dog ved jeg ikke, hvad du kan gøre ved det, da jeg aldrig selv har stået i situationen. Men jeg vil bare fortælle dig, at det er helt normalt, og at det aftager med tiden.
Kh

  • Pigen, der gerne vil hjælpe, Pige, 18 år

Det er meget naturligt Girl

  • Anonym

Fuck jeg kan relatere. Havde det også sådan i mit sidste forhold.

Du er bange for at miste ham, det kan jeg sørme godt forstå!

En ting der er ekstremt vigtig at huske når man har fået sig en kæreste er, at man er kærester med personen. Ved godt det lyder dumt, men det er rigtigt. Du behøver ikke være bange for at miste ham, og at checke op på ham hele tiden, for han er jo din, såfremt intet går galt. ‘Scorefasen’ er overstået.

Fortsæt med at snakke godt om de problemer der opstår, og pas på at du ikke bliver for klingy. Det er vigtigt at have et sikkerhedsnet af venner, i tilfælde af at det nu skulle gå galt.

Sørg for at give hinanden plads, og så er jeg sikker på at i nok skal få et fortsat godt forhold 🙂

  • W, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat