Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kys

Hej jeg er en pige på 13 snart 14 år,

og ville høre hvornår det er normalt at få sit første kys?

Der er nogle fra min årgang der er begyndt,

og jeg har heller ikke noget imod at få mit første kys.

Vil bare vide hvornår det er normalt at få sit første kys?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det kommer an på personen. Nogle fik deres første kys som 11 årig og andre gjorde først som 21 årig. Det handler om hvornår du er klar. Du skal ikke tvinge dig selv til noget du ikke selv er klar til. Første kys er alligevel overrated. De er ligesom alle andre kys du får i dit liv, men bare det der var først.

  • L, Pige, 13 år

Jeg tror også det er sygt forskelligt. Jeg begyndte at kysse med veninder da jeg var 13 og fik mit første kys af en dreng da jeg var 14. Men tror det er helt individuelt. Alt er normalt!

  • PS, Pige, 15 år

Du skal bare vente til det føles rigtigt. Det er også ærgerligt at have skyndt sig med at få sit første kys med en man slet ikke har lyst til at have sit første kys med. Du kommer til at huske dit første kys foreviget så lad vær med at bare gør det hvis andre gøre det. Gør det når det føles mest rigtigt. Jeg ville sige at der hvor jeg er fra er det mest normalt som 14/15 årige

  • ., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat