Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Toxic pige? Eller bare clingy?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hun skal ikke bestemme hvor meget du skal træne så meget er tre gange om ugen heller ikke. Det er et manipolerende trick at sige det er din skyld når det ikke er, fx. du er for meget væk , du træner for meget, hvis du ikke havde gjort det der havde jeg heller ikke gjort der her. Pointen er at du skal være meget opmærksom på hvad det er fair og hvad der ikke er, og hvad der er din skyld og hvad der ikke er din skyld. Det lyder som om hun prøver at manipolere dig, det er ikke sikkert at det er bevidst men der kan også også være at det er, (der er jo også altid den mulighed at jeg har misforstået det hele så tag det med et gran salt).

  • 16, 16 år

Det er et dårligt kvindemenneske, tænk på dig selv når du træner og ik tænk på andre.

  • Marzy, Dreng, 16 år

Yeah, sorry to break it. Det er ikke okay, det er toxic og fkn ledt. Jeg har virkelig ondt af dig, en pige skulle aldrig få dig til at lave mindre af det du elsker og især ikke være dig utro

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat