Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tør ikke spørge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Jeg er selv en dreng som har et crush på en pige. Jeg har prøvet at snakke med hende, og hun ved godt at jeg kan lide hende. Desværre har hun en kæreste. Mit råd er at prøve at spørge hende om forskellige ting. Som hvad hendes livret er. Kan hun lide chokolade. Og så til sidst efter nogle spørgsmål kan du gætte dig til om hun kan lide dig. Hvis du så tænker at hun kan, kan du jo prøve at spørge hende. På et eller andet tidspunkt skal det jo gøres 🙂

  • Jahve, Dreng, 12 år

Begynd at skrive med hinanden og flirte, vidst hun viser at hun os kan lide dig kan i beynde at snakke lidt sammen i frikvartere og være mere sammen..

Har selv haft det sådan og nu har jeg den dejligste kæreste

  • Anonymous, Dreng, 14 år

Jeg syntes at du skal blive ved med at snakke med hende. Grine med hende osv. Men ik spørg hende for hurtigt. Så bliver hun nervøs. Vent til hun føler sig tryg ved dig. Står selv i samme sitation. Good luck

  • Pocahontas, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat