Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I tvivl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey flotte fyr
Jeg forstår dig godt først og fremmest vil jeg mene at det er vigtigt du er klar og det kan selvfølgelig være svært at vide hvis det er første gang men jeg kan huske at jeg vidste jeg var klar da jeg kunne mærke at ham drengen jeg kunne lide føltes som mere end en ven og jeg ikke havde noget problem med at sige til mine venner og ham at jeg var vild med ham ( var selv 16 år) og i forhold til at hun har fået af vide hun er grim så har de fleste piger brug for en kammerat som støtter dem op og modsiger sig dem der siger hun er grim og så husk at alle har forskellig smag og deres drømme pige eller fyr ser forskellig ud så du får 100% den smukkeste og sødeste pige og om drengen behøver være Højer en pigen er svaret klart NEJ jeg var over dobbelt så høj som min første ( han var handicappet og sad i kørestol) og det gik uden problemer jeg har faktisk altid været højere end mine kærester også dem der var “normale” og det er altid gået så længe drengen har respekteret mig

  • Mia ikke mit rigtige navn, Pige, 20 år

Hej der.
Jeg synes da bare helt klart at du skal spørge hende om kærester og springe ud i det- især nu hvor du også har hørt noget med at hun også kan lide dig!
Det at være kærester er faktisk ikke så anderledes end at have noget med en, som du har nu med hende pigen. Jeg har fx lige fået en kæreste og det eneste der har ændret sig er altså titlen:) så hvis du føler at du gerne vil være kærester med hende ville jeg sige at du var klar til det.
Det med at dine venner synes at hun er grim synes jeg bare at du skal ignorere, for det vigtigeste er at DU kan lide hende! For den der skal være sammen med hende er jo dig, og ikke dem.
Det at hun er højere end dig, gør absolut ikke noget i et forhold synes jeg. Jeg kender selv et pat kæreste par hvor pigen er højere ,og du skriver at du går i 8 klasse så der er også mulighed for at du kan vokse. Mange af drengene i min klasse voksede selv i vejret i 8-9 klasse og nogle måske endnu senere.
Giv den gas og spørg hende!
Held og lykke:)

  • Emelie, Pige, 15 år

Hejsa
Jeg tror bare det er et spørgsmål om at tør springe ud i det.
Det kan være meget svært, især hvis det er noget modstand.
I denne her situation, synes jeg du skal tænke på dig selv, og ikke hvad andre synes og mener.
Så kan det være lige meget om hun er højere end dig og om nogen synes hun er grim, eller hvad det nu er de synes.
Stå ved dig selv og hvad du synes og mener. Det bliver nemmere for dig og hende.
Det er lettere sagt end gjort, det ved jeg, men jeg ønsker dig alt held og Lykke.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat