Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, Dreng, 14 år.

Jeg er virkelig ked af at høre den situation, selvfølgelig kan jeg godt forstå at du gerne vil besøge hende som du holder af. so i have you.

Det er en virkelig god ide at snakke med dine forældre omkring dette problem, fordi det at der er faktisk den eneste måde du kan måske få en chance til at møde hende.

Selvfølgelig er det måske lidt svært, når hun siger at vi skal være “kærester”.
Når i ikke bor så tæt på hinanden igen, men selvfølgelig skal i have løst problemet.

Synes det er en god ide, at tage en snak omkring dette med dine forældre, men måske prøv at snakke med hende om hun kan komme ned mod dig, men måske mødes på halvvejen af hinanden, det vil måske være en god ide til at starte med, også kan man tage den derfra.

Venligt Hilsen,
Mr. Anonym

  • Mr. Anonym, Dreng, 14 år

Hej dreng på 14 år.
Jeg har prøvet noget lignende før.
Jeg vil anbefale at du prøver at snakke med dine forældre om i måske alle kunne tage en tur dertil, og så kunne de tage i Zoo (eller lignende) imens du besøger din kæreste.
Hvis de siger nej, så prøv at finde en måde at mødes på midten, et sted hvor i begge må rejse hen alene.
Håber på det bedste for dig

  • A, Pige, 15 år

Hejsa!

Det er en ret tung situation at stå i når du nu kun er 14 år, men jeg synes du skal snakke med dine forældre om det. Selvom de synes det er en dum ide, kan de måske hjælpe jer med at mødes. (Det er klart at forældre er skeptiske omkring disse ting, så der må man bare være forstående)

Synes dog i skal se om det kan fungere for jer selvom i bor langt fra hinanden. Husk på at der er mange forhold hvor man ender med at slå op, kun fordi man bor langt fra hinanden (så hvis det ikke fungere er det helt ok og normalt!)

Håber i finder ud af noget. Mojn

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat