Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

To spørgsmål

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med det første spørgsmål men jeg han godt det sidste

Ja du kan godt være i et forhold med en fra 6 klasse, det normalt

Prøv at tænk på dine forældre, der er nogle gange 7-12 års forskel mellem dem

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg kan desværre ikke svare på det første spørgsmål, men kan måske hjælpe lidt med det andet.
Jeg syntes at du skal gå over til hende og sige: jeg syntes du er rigtig sød, har du lyst til at mødes?, eller sådan noget i den stil. Jeg ved fra mig selv at man godt kan være forelsket i nogle lidt ældre drenge, så du skal ikke være bange. Tit så går piger lidt efter nogle det er et par år ældre, hehe.
Håber at jeg kunne hjælpe;)

  • Iben (ikke rigtige navn-hehe), Pige, 12 år

Man behøver ikke barbere sig dernede medmindre man selv har lyst. Slet ikke i din alder. Jeg barbere mig aldrig medmindre det føles irriterende. Det ser lidt spøjst ud når man aldrig har fået det før og man skal lige vende sig til det. Så lad dig selv vende dig til det og bagefter (hvis du stadig vil) kan du prøve dig lidt frem.

andet svar: Det er helt okay i forhold til alderforskel. 1 år er ikke særlig meget i det lange løb. På den anden side synes jeg altid man skal vente med kærester indtil begge er minimum 14-15 år. De fleste “forelskelser” man får i jeres alder er ikke rigtig forelskelser. Måske bare et lille crush eller stærkt venskab. Der er langt fra crush til rigtige kærester i et forhold. Overvej om du er romantisk interesseret eller venligt interesseret. De kan godt blive svære at skelne fra hinanden en gang imellem så tag dig god tid og vær sikker på at hun har det på samme måde. I er ikke særlig gamle og i har massere af tid til at vente til i bliver lidt ældre.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat