Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

To drenge?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 15
Du kan måske vente lidt, også kan du skrive Til den der dreng at du allerede har en kæreste også sige at i måske lige skal vente lidt!!!:)

Du skal være helt sikker for du slår op med din kæreste, men det er helt op til dig!!:)

Held og Lykke
Kh mig:)

  • Den søde:), Pige, 12 år

Hej jeg syntes at du skal slå op med din kæreste hvis du overhobet har haft tanken om at slå op fordi d r jo nok ikke et særlig godt tegn så måske er det godt bare at komme videre og se om der er noget andet men det skal du selv tage stilling til selvfølgelig<3

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat