Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i bedte veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du bliver lidt nødt til at tage chancen gør du ikke?

  • Anonym

Ohhh den er svær..
det lyder virkelig som et godt venskab, ved at man godt kan ødelægge det hvis man først bliver kærester og så slår op. Men hvis det virkelig fylder meget syntes jeg du skal tage chancen😉 det ikke rart at gå med det helt alene. Prøv at tal med hende om det, også selvom det skræmmende, jeg ville i hvertfald lytte hvis det var mig – held og lykke🤗

  • Hjælper

Hej med dig.

Det er en svær en du står overfor her, og du er i hver fald ikke den eneste der har haft dette problem. Den bedste måde at finde ud af det på er ved at prøve at holde øje med signaler. Fx. Du nævner at i godt kan ligge i samme seng og se film sammen og det er god ting i selv, for det viser at hun er tryg/okay med at du lægger med hende.
Hvis hun har en dobbeltseng og hun gerne vil have at du lægger på gulvet er det måske ikke så godt et tegn. Men pointen er at du skal ikke skal have for høje forventninger til det, og du skal helst bare prøve at tage små skridt ad gangen.

Håber det hjælper.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat