Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp, jeg har kun en måned! 😭

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Selvfølgelig synes vi, at du skal sige det til ham. Men det kommer også lidt an på, hvor langt han flytter, og hvor forelsket du er i ham.
Prøv at forestil dig, at du ikke fik sagt det til ham. hvad ville så ske?
1) Ville du glemme ham ret hurtigt?
2) Eller ender du med at sidde og savne ham i meget lang tid, imens du heletiden går og dagdrømmer om ham?
Hvis du ikke vil have, at det sidste sker, synes jeg nemlig, at du skal sige det, for hvis du siger det kan der ske to ting:
1) Han kan også lide dig, og i skal nok få stablet noget sammen, så alt bliver godt.
2) Han svarer nej, flytter skole, og så er det meget nemmere at komme sig over, nu når han har sagt nej, og du har glemt ham om nogle måneder.

  • Anonym

Hejj🤍 jeg syntes du skal sige det. Hvis du føler at du kan stole på ham og at du tenker meget på ham er det nok en god idee at få det sagt. Også fordi at det kunne hjælpe på presset du føler🤍🤍🤍

  • Person der har alt for mange føleser:,), Pige, 12 år

Jeg synes lidt det samme som den 15 årige piger der hedder a, det værste der kan ske er at han ikke kan lide dig og så flytter han alligvel så det ikke bliver så pinligt. Og man skal også huske at du kun lever en gang, så lev livet mens det er der

  • PigenDerErDårligTilAtHjælåe

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat