Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er også forelsket nu og personen har også en kæreste. Så jeg forstår dig godt… som du skriver er han lige slået op med sin kæreste. Jeg syndes måske at du skal give ham lidt tid. Når man lige er slået op, vil man måske gerne have lidt tid til at komme sig. Og når tiden er gået så syndes jeg bestemt at du bør snakke med ham om dine følelser. Og måske sige at du har haft dem i et stykke tid. Og så se hvad han siger til det. Håber alt godt for dig.
Vh pige på 12

  • K, Pige, 12 år

Hej med dig.

Uha, det lyder som et irriterende øv problem. – Jeg kan fortælle dig, at de fleste der oplever at have kærestesorger kan have det sådan, som han har det. Nogle bliver ekstremt ked af det og går ned ad bakke i lang tid, samt vil de slet ikke ses med nogle i rigtig lang tid – Så er der andre, der kommer igennem sorgen ved at kaste sig ud i det vilde singleliv fra start af. Hvis jeg var dig, ville jeg nok tage lidt afstand – Trods at jeg var smaskforelsket i ham. Dette er mest for at beskytte dig selv! For hvis du er smaskforelsket i ham, og han bare vil ud og hygge sig, kan det ende med at forstærke dine følelser for ham, samtidigt med at du bliver endnu mere såret, fordi han slet ikke har lagt det samme i det, som dig.

Drenge har en tendens til at skulle spille lidt smart, når kæresten og ham går fra hinanden. Jeg tror, at det er vigtigt for dig, at tage de ting han siger med et gran salt. Vent i noget tid, til han er færdig med at være single med gutterne, og så vent til der er faldet lidt ro på hos ham – Derfra, kan du jo prøve at opbygge en mere romantisk kontakt, hvis det ligner han får en dybere interesse for dig.

Håber, at mit råd kan hjælpe dig 🙂

  • M B), Pige, 20 år

bar sig han er giz

  • a, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat