Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tiltrukket til ældre mænd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Generelt er kvinder tiltrukket af ældre mænd – der er der som sådan ikke noget underligt i. Det er som regel ikke alderen i sig selv, men modenheden.

Med det sagt vil jeg dog være ærlig, det har nok en social konsekvens, og jeg vil ikke anbefale dig at praktisere det i din alder.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Ja, jeg er også en af de piger som altid blev forelsket i de mandlige lærere, og generelt godt kan lide de lidt ældre. Det behøver ikke være et problem, men prøv at se det som en præference – ligesom at man kan være til yngre mænd eller bløde mænd. Igen, er det nok ikke en god idé at praktisere det eller få et forhold til en ældre mand før man selv er lidt ældre, altså i hvertfald i en alder hvor man også kan sige fra og ikke mister sig selv til den ældre partner. Håber det gav mening og du kan bruge mit råd 🙂

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er enlig meget normalt tag det roligt og lad tingene ske.

  • Laura, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat