Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tillidsbrud

Hej.

Jeg er en pige på 16 år.

Jeg har haft en kæreste gennem 1,5 års tid,

men på den tid er der sket en del tillidsbrud,

som gør at jeg på ingen måde stoler på min kæreste længere.

Jeg har overvejet at gå fra ham.

Problemet er at han behandler mig virkelig godt,

jeg elsker ham, han er der altid for mig lige meget hvad,

vi griner altid sammen osv..

Der er bare sket nogle ting som gør

at tilliden på ingen måde er der længere.

Jeg har ikke lyst til at slå op,

fordi jeg elsker ham og han behandler mig som en prinsesse,

men jeg har opdaget flere løgne og tillidsbruds

hvilket gør at jeg står lidt i et dilemma..

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg hører dig sige, der har været mange tillidsbrud, men at din kæreste på samme tid behandler dig som en prinsesse og elsker dig. De to ting modsiger lidt hinanden, hvis han har givet dig reel grund til bekymring.
Det er rigtigt svært at genopbygge tilliden i et forhold, når den først er ødelagt. Mon du har snakket med ham om de her ting og forklaret, hvorfor du føler, du ikke stoler på ham?
Det kan jo være, han godt forstår det og er villig til at ændre på det.
Når man er på din alder, kan forhold godt være svære, fordi der sker rigtigt meget i ens teenageår, og derfor kan det også være rigtigt svært at arbejde på et forhold som en “voksen”, når man ikke er det endnu.
Det faktum, at du overvejer at slå op med ham, siger mig, at han ikke gør dig lykkelig lige nu, og det er vigtigt i et forhold, at man er lykkelige sammen.
Jeg slog selv op med en kæreste på et tidspunkt af samme grund, og selvom det gjorde ondt og tog lang tid at komme over, er det den dag i dag nemt at se, at det var det rigtige valg.
Jeg mener, at man i din alder, skal overveje hvor meget tid og energi, man vil ofre på et ungdomsforhold, der allerede nu ikke fungerer særligt godt.
Din kæreste skal ikke gøre, at du går rundt med en klump i maven. Selvom det er svært at tænke lige nu, er der mange mennesker i verden, som ikke ville give dig den klump i maven og på længere sigt helt sikkert også en dreng, der aldrig ville gøre dig i tvivl eller stille dig i dette dilemma.
Jeg håber du finder ud af det!

  • Helle, Pige, 19 år

Bliv med ham, alle laver fejl.

  • (:, Nonbinær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat