Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tilgive ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at det kommer anden på hvad du har lyst til hvis det var mig ville jeg ikke tilgive ham. Du skal ikke føle dig presset der er mange andre fisk i havet Kh mig

  • f, Pige, 16 år

Hej jeg hved godt hvordan det er og mine veninder har også prøvet det før for det meste er det ikke helt det rigtige det de siger om at de ikke havde mistet følelser over for dig det kan være virkelig hårdt men det kan også være ret godt for en at bare have en pause fra drenge og alt det drama

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej, jeg kan godt forstå hvordan du har det. Jeg har været ude for præcis det samme – jeg tilgav ham dog nogle gange for meget, og jeg har virkelig fortrudt det. Det har været virkelig hårdt for mig, og det har både spildt min og hans tid, og det endte med at jeg droppede ud af et gymnasiet, fordi det simpelthen var for hårdt at se ham i min hverdag.

Derfor synes jeg at du skal kunne vurdere, om du tør at tage dette skridt, og at du er klar på hvad det værste kan ske. Hvis du ikke 100% stoler på ham, så skal du ikke tilgive ham. Du skal kunne stole på ham 100%, for at være sikker på I kan have noget sammen igen. I kan evt. tage på en date for at få tydeliggjort jeres følelser for hinanden.

  • Jessica, der bare prøver at hjælpe, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat