Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tilgiv mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Aw det gør mig ked af det at høre 🙁
Sådan skal du ikke have det.
Tror du bliver nød til at komme over ham. Det lyder lettere end det er, det ved jeg tro mig.
Men jeg vil gerne fortælle dig alle laver fejl eller ting de kommer til at fortryde<33 Og det er det vi lære af… Det bedste du kan gøre er at snakke med ham irl og fortælle at du ikke vil jagte ham, men at du fortryder hvad du har gjort. Hvis det er for svært så skriv eller ring og sig hvad du føler DEN SIDSTE GANG! På den måde vil du sige forvel til ham som den forelskelse du har haft/har. Siger ikke du skal være uvenner med ham siger bare at du skal også huske dig selv. For det må ikke være rart at stå til hans kampe, skrive til ham mm uden at få det du vil have ud af det. For lige nu er det ham der styre det og det skal han ikke. Så skriv en sidste gang og lad ham gå. Du skal nok finde en sød dreng igen. Og hvem ved måske er det bare ikke den rigtige person på det rigtige tidspunkt 🤷🏽‍♀️
Så mit råd er ik lad ham styre dine følelser for det gør ondt !! <33

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Hej søde
Kæmpe kram til dig 🤗🤗🤗
Det bestemt ikke sjovt det du udsat for kære, og jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe dig.

Jeg ikke helt sikker på, om jeg har forstået det med den første og anden dreng rigtigt. Sig til hvis det forkert.

Men for lig lyder det som om, at du havde to drenge i dit liv. De begge to behandlede dig godt, den første dreng var du kærester med en kort periode, også blev i kun venner. Ham den anden blev du så efterfølgende kærester med? Men du var lidt for tæt på den første ven, som så gjorde at ham den anden, altså din kæreste slog op, og nu ikke vil have noget med dig at gøre? Er det korrekt forstået? Hvis ja, hvad så med din første ven, er i fortsat venner?

Uanset hvad, lyder det for mig som om, at han siger de her ting for bevidst at såre dig.
Når han siger du har behandlet ham dårligere end andre piger gør, lyder det for mig som noget en person vil sige, for at få ens opmærksomhed, for at såre dig. Det lyder som om det handler for ham om, at nu mere ked af det du kan blive, nu bedre for ham.

Det ikke I orden.
Nu ved jeg ikke hvad du har gjort, om du har kysset med to drenge, eller hvad der er sket. Men i din alder er det altså normalt at skifte kæreste hele tiden. Det er også en hård tid, fordi børn i sin alder, kan være modbydelige mod hinanden. Det vigtigt man behandler andre, som man selv vil behandles. Gør aldrig noget mod andre, som du ikke selv ønsker de gør mod dig. Det gælder jer alle.

Det lyder for mig som at han intet vil have med dig at gøre når han undgår dig til kampene.

Det rigtig hårdt at være i din situation, det gør ondt, rigtig ondt. Jeg føler din smerte, og søde, det okay at have det som du har det. Jeg kan love dig, det skal nok blive bedre, men hvornår ved jeg ikke. Vi forskellige, og kærestesorg tager tid.

Det jeg synes du skal gøre, er at minde dig selvom, at hvis han ikke vil have dig, så fortjener han hellere dig overhoved ikke. Du fortjener bedre. Der findes drenge bedre end ham. Du skal nok klare den, får du tankemylder hvor du tænker på ham. Så prøv I stedet at tænke på alt det, som du bedre til end ham. Tænkt på hvad han kunne have gjort bedre, tænk på hvad den perfekte kæreste er for dig, uden at det bliver ham. Find de dårlige ting frem, som kan få sig til at indse inderste inde, at du fortjener bedre end ham, når han ikke vil kæmpe for jeres forhold.

Du skal nok klare den søde ❤️ her er endnu et kæmpe kram 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  • A, 22 år

Hej
Jeg er meget enig med hende der også har skrevet MEN jeg synes også at du måske skulle prøve vise ham måske på en anden måde at du er skide vild med ham<3333 for jeg tror at jeg havde måske ringet og sagt alt hvad jeg tænk fx “ hej NAVN nu må du ikke lige lække på fordi jeg er skide vild med dig men det vidste jeg ikke helt da vi var kærester fant først ud af det efter da jeg mistede dig og jeg savner dig fkn meget” sådan noget vil jeg nok sige til ham.
Men hvis han ikke vil så drop ham også sig til ham “DRT ER DIG IKKE MIG!”
Håber der er noget du kan bruge💖

  • ❤️❤️, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat