Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp lige piger!!

Hejsa

Hvordan får man bedst startet en samtale med en pige?

Tak på forhånd

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng
Jeg tror der er mange måder starte en samtale med en pige du kan bare sige til en pige jeg synes du virker rigtig nice (eller noget i den dur) og vil rigtig gerne lære dig bedre at kende det kan også være der er en pige som ved rigtig megen om en ting eller dyrker en sport på højt niveau måske enda elite/ professionelt så kan du spørger ind til det jeg tror endelig ikke piger og drenge er så forskellige i forhold til hvad man kan starte en samtale om jeg ville o vært tilfælde synes du virket interesant hvis du kom og sagde en af de ting til mig og jeg ved det virker på mine venner har en ven som er professionel svømmer og vi snakker svømning sammen jeg spørger en masse ind til hans ynglings disciplin og hvad han er mest stolt af at have opnået og vundet så det er bare at prøve at spørge lidt ind til hende på den ene eller anden måde så hun ikke bare kan svare ja og nej fortælle om what ever hun ved noget om det er ofte en god Ice breaker håber det virker for dig

  • H, Pige, 20 år

Hej
Jeg ved godt jeg er noget yngre end dig.Men jeg tror også jeg har nogle gode idéer.Du kan prøve først at tale om noget hun kan være interesseret i.Eller bare sig hej også snart derudfra. Som Hvad har hun lavet i weekenden eller hvad hun lavede i går?Derefter Kan du gå videre til mere spændende samtaler.
Undskyld på forhånd Hvis det ikke virker.

  • S, Pige, 12 år

Hej dreng
Jeg for straks interesse i en dreng hvis de kommer hen til mig ligegyldigt hvad du siger bare snak med selvtillid prøv at starte med et kompliment fx sig at du godt kan lide hendes bluse eller noget det får alle piger til at rødme (bare pas på med et før det for tæt op af hendes venner) efter det siger hun nok tak måske siger noget om blusen eller giver det et kompliment ellers så bare lav lidt smal talk måske (hvis du kan) gå med hemde bare gå og snakke så går samtalen meget letter

Håber du kan bruge svaret hel og Lykke😘

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat