Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg skrive til en dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13. Måske du kunne spørge ham hvad du skal lave i sommerferien? Og så fortælle lidt hvad du skal. Det gøre samtalen i gang. I kunne også skrive om de interesser i godt kan lide eller skrive om klassen. Det kunne være alt muligt. Håber det kunne hjælpe🫶🏽
Hilsen pige på 14 år

  • Pige, Pige, 14 år

Hej
Det lyder da bare mega fedt at du har fundet en dreng du godt kan lide.
Nu er jeg jo selv en dreng og jeg syntes at det er mega fedt bare at ringe til hindanden og se hvor samtalen føre hen. Det kunde være at i kom til at tale om h af i lavede nu og har eller om hvor meget rod der er på j’ers værelse og få en lille konkuranse ud af noget der er mega ligegyldigt. Det kan jeg godt lide at tale med den pige jeg godt kan lide.
Håber det kan bruges til noget.
Kh dreng på 16

  • Wiliam, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat